Inspiration

 

 

 

 

 

Inspiration og trends til badeværelset 2021

 

Hos os finder du alt til hele badeværelset. Fra badeværelsesmøbler, armatur til brusere, badekar og håndklædetørrere.

Alt passer sammen, farvenuance, detaljer og valg af materiale, alt holder den samme kvalitet.  

Strømberg's produkter kan findes på mange forskellige lokationer/steder, alt lige fra hoteller, til yachts, til krydstogtskibe  og mange private byggerier og projekter rundt omkring.

 

Dette udvalg af sager og referencer er bare et udpluk af mange forskellige steder, hvor Strømberg's produkter er blevet udvalgt.
Vores fortsatte investeringer i produktudvikling sikrer, at vi er anerkendte for at være på forkant med design og teknologi.
Vores dokumenterede evner indenfor levering og supportering af projekter i stor skala har fastslået os som et navn, man kan stole på.

 

 

 

 

 

 

                    

 

Case
NEW NORDIC
Nordic design er en designbevægelse der er kendt for enkelhed, minimalisme og funktionalitet der opstod i begyndelsen af 20. århundrede, og derefter i 1950'erne i de fem nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, og Island
Se Inspiration
Case
Carronite™
Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™, men hvad vil det sige? Carronite™ er en højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er Carronite™-processen er et badekar i akryl, som her den styrke, pålidelighed og holdbarhed, man normalt forbinder med et badekar i støbejern. Carronite™ - Den perfekte kombination af styrke og elegance
Se Inspiration
Case
Black & Bold
Grå er fantastisk, men sort er bedre!
Se Inspiration
Case
Lucite MMA® - Farvet badekar
Vil du skille dig ud på badeværelsefronten? Med Lucite MMA® har du muligheden for at få farvede badekar. Enten som fuldfarvet eller tofarvet.
Se Inspiration

Rådgivning

44 52 45 24

Personlig rådgivning alle hverdage fra 08:00-16:00

kataloger
Se vores kataloger og bliv inspireret
Nyhedsbrev

DESIGN nyheder, trends og messer

Få nyheder og tilbud tilsendt direkte i din mailboks.