Inspiration

 

 

Inspiration og trends til badeværelset 2019

 Strømberg's produkter kan findes på mange forskellige lokationer/steder, alt lige fra hoteller, til yachts, til krydstogtskibe  og mange private byggerier og projekter rundt omkring.

Dette udvalg af sager og referencer er bare et udpluk af mange forskellige steder, hvor Strømberg's produkter er blevet udvalgt.
Vores fortsatte investeringer i produktudvikling sikrer, at vi er anerkendte for at være på forkant med design og teknologi.
Vores dokumenterede evner indenfor levering og supportering af projekter i stor skala har fastslået os som et navn, man kan stole på.

  

 

                    

 

 

 

 

 

Nyhed fra Strømberg - VELSTEN badekar

 

VELSTEN er et kompositmateriale med helt unikke egenskaber. Massiv kvarts blanding, der består af kvartsmineraler, polyester, akryl base og farve - et slidstærkt og meget holdbart materiale, som øger værdien af produktet.
Badekaret er lavet af helstøbt støbemarmor, som giver dette badekar en enestående komfort og stabilitet.
Du får et stabilt, tungt kar, der holder længe på varme – perfekt, hvis du er blandt dem der aldrig vil op af vandet igen. Dette kombineret med en silkeblød mat overflade, som giver badekaret et elegant og eksklusivt udseende.

 

Fordelene ved VELSTEN støbemarmor er:

 

  • Et stærkt materiale
  • Holder varmen længe
  • Mange forskellige former og designs.
  • Badekaret kommer med pop-up-bundventil

 

- et eksklusivt fritstående badekar fra Strømberg. Se dem her Arden og Sindal

  

Badeværelset er blevet rummet hvor vi slapper af

En oase af gode dufte og din helt egen hjemmespa, eller et frirum, hvor du kan nyde fred og ro. Vi bruger stadig mere tid i badeværelset – du kan lave dit badeværelse endnu mere lækkert og indbydende med Strømbergs eksklusive baderumsprodukter. 

Farver skaber stemning

I gennemsnit bruger vi ca. en time hver dag i badeværelset, de nye badeværelser laves som forfriskende wellnessrum, som skaber tid til sig selv, hvor du har tid og ro.  Her kan vi tilbringe tid både morgen og aften. Tage lang brusebade eller et lækkert karbad - Strømberg tilbyder alt hvad der skal bruges til baderummet. Vores store udvalg af badekar, håndklædetørrer og bruseafskærmninger, gør det nemt at finde det som passer til netop din stil.  Vi bruger mere og mere tid og penge på badeværelset, sammenlignet med andre lande. Fokus på kvalitet, komfort, funktion og design er blevet større, og det kommer også til udtryk i alle vores produkter.

 Farver har for alvor fundet vej ind i badeværelset. Nogle nuancer er kolde, mens andre har en varmere glød, og du skal vælge den, som giver dig den rette stemning på netop dit drømme badeværelse.

Du kan også benytte dig af mørke farver til badeværelset. Vælger du at indrette med mørke farver, eksempelvis vores Skagen serie, så giver dette et løft til hele badeværelset - og du vil få et baderum, som udstråler eksklusivitet.  

 Her er et par tip, som kan hjælpe dig til en lækker indretning.

 Du kan med fordel vælge mørke vægge/lofter, og give gulvet en lys nuance. Dette vil skabe et elegant og indbydende badeværelse. 

 Benyt gerne flere typer af materialer – eksempelvis træ og læder. Vores Skagen bænk i massiv eg, sætter prikken over i’et.

 Naturen skal bringes ind i badeværelset, indret med grønne planter, og lækre naturlige dufte.

 Husk at få en ordentlig belysning, dette er meget vigtig – specielt når der indrettes med mørke farver. Vi har spejle med stemningsbelysning, topbelysning og sidebelysning – se udvalget her. Du kan også med fordel vælge lys til skufferne, på den måde får du nemt overblik og kan hurtigt finde det du søger.

 

Det helt rigtige valg

Et badeværelse og dets badekar er en enormt vigtig del af det moderne hjem. Med tidens travle livsstil, er behovet for et sted at slappe af og forkæle sig selv altafgørende – så meget, at et veldesignet badeværelse kan føje væsentligt værdi til boligen - både hvad angår komfort og økonomi.

Med dette i tankerne, samt det at sikre valget af det helt rigtige badekar, med hensyn til plads, stil osv., er det ekstremt vigtigt at overveje det materiale, som dit badekar er fremstillet af. Der er en række muligheder på markedet:

Porcelæn emaljeret stål, som er køligt at røre ved og men med risiko for at knække.
Glasfiber, som har tendens til at blive kedelige meget hurtigt.
og støbejern, som er stærk, men også meget tungt og er iskoldt – specielt om vinteren.

 


Løsningen finder du hos Strømberg: Carronite

Carronite badekar fra Strømberg løser alle disse problemer i et og samme badekar, hvad enten det er til indmuring/indbygning eller med paneler. Badekarrene er konstrueret i akryl, som er et varmt materiale, det er holdbart samtidig med at det bibeholder sin 'helt-nyt-badeværelse' fornemmelse meget længere end nogen af de andre tilgængelige materialer. Hemmeligheden i Carronite badekar ligger i dets specielle patenteret ydre belægning. Dette Carronite materiale beskytter badekaret i det daglige brug, og giver det alle de velkendte stabilitetsstyrker man forbinder med et gammeldags støbejernskar.

 

Fordelene ved Carronite badekar er:

 

  • Fordi de er belagt med et tykt isolerende lag af Carronite, holder det vandet varmere i længere tid.
  • De har en stor styrke - svarende til et støbejerns badekar, men er lettere at rengøre og har en længerevarende flot finish.
  • De har en unik stabilitet, som forhindrer badekaret i at bevæge sig når det er installeret - ingen grund til at bekymre sig om disse problemer.
  • Du får ro i sindet med 30 års garanti, som understreger kvaliteten af Carronite badekar - de er anbefalet af flere branchefolk end nogen andre badekarstyper på markedet

Case
NEW NORDIC
Nordic design er en designbevægelse der er kendt for enkelhed, minimalisme og funktionalitet der opstod i begyndelsen af 20. århundrede, og derefter i 1950'erne i de fem nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, og Island
See Inspiration
Case
Carronite™
Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™, men hvad vil det sige? Carronite™ er en højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er Carronite™-processen er et badekar i akryl, som her den styrke, pålidelighed og holdbarhed, man normalt forbinder med et badekar i støbejern. Carronite™ - Den perfekte kombination af styrke og elegance
See Inspiration
Case
Black & Bold
Grå er fantastisk, men sort er bedre!
See Inspiration

Rådgivning

44 52 45 24

Personlig rådgivning alle hverdage fra 07: 30-16: 30

kataloger
Se vores kataloger og bliv inspireret
Nyhedsbrev

DESIGN nyheder, trends og messer

Få nyheder og tilbud tilsendt direkte i din mailboks.