Inspiration

 

 

Inspiration og trends til badeværelset 2023 

 

Velkommen til Strømberg Bad's inspirationsside. Her finder du de nyeste trends og inspiration til badeværelset - til dig der planlægger eller indretter badeværelser. Find noget for enhver smag og til ethvert badeværelse, stort som småt. 

 

--

 

Bruseafskærmninger  

Du har ideerne - vi udvikler løsningerne.

Skræddersy din egen drømmeniche, tilpasset præcis til dit badeværelse. Vælg en brusevæg og vi tilpasser den til dit ønske eller skab en ud fra dine drømme. Strømbergs bruseløsninger er praktiske samt elegante, og er nemme at holde rene. Vores nye serie af rammefrie løsninger Lucca er minimalistisk og enkel - perfekt til det nordiske badeværelse. 

 

Badekar  

Glatte overflader, rene linjer og et altid elegant design, er kendetegnet ved et Strømberg badekar. Uanset, hvilket badekar du vælger fra vores kollektion, vil du opleve ren nydelse. Vi har et stort udvalg af fritstående, rektangulære, hjørne- og brusebadekar. Modellerne findes i mange størrelser, så du kan finde lige præcis det badekar, som passer til dig og dit badeværelse. 

Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™. En højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er et badekar i akryl, som har en styrke og holdbarhed, som man normalt forbinder med et traditionelt badekar i støbejern.  

 

 Badeværelsesmøbler

Fra den eksklusive Altus serie til den moderne Domo serie, finder du hele 8 komplette møbelserier hos Strømberg Bad, som dækker alt fra bredder på 50 cm og helt op til 200 cm.

Kombineret med indbygningsvaske eller bordplader med fritsående vaske, lækre greb i et hav af designs og et stort sortiment i matchende tilbehør, så bliver valgmulighederne uanede, uanset hvilken stil du er på udkig efter. Og det sikrer dig, at du altid kan få opfyldt dine badeværelsesdrømme.  

  

Håndklædetørrere

Håndklædetørrere giver dit badeværelse personlighed. Har du en håndklædetørrer på badeværelset, har du et godt hjælpemiddel til at holde orden. Hygiejnisk er det en sikker vinder. Men det er mere end det! En håndklædetørrer er et et designelement, som giver dit badeværelse personlighed. Nyd den dejlige fornemmelse af varme håndklæder efter et skønt bad.  

Lucca beslag  

Badekar materialer  

 

 

  

 

 

Case
NEW NORDIC
Nordic design er en designbevægelse der er kendt for enkelhed, minimalisme og funktionalitet der opstod i begyndelsen af 20. århundrede, og derefter i 1950'erne i de fem nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, og Island
Se Inspiration
Case
Carronite™
Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™, men hvad vil det sige? Carronite™ er en højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er Carronite™-processen er et badekar i akryl, som her den styrke, pålidelighed og holdbarhed, man normalt forbinder med et badekar i støbejern. Carronite™ - Den perfekte kombination af styrke og elegance
Se Inspiration
Case
Black & Bold
Grå er fantastisk, men sort er bedre!
Se Inspiration
Case
Lucite MMA® - Farvet badekar
Vil du skille dig ud på badeværelsefronten? Med Lucite MMA® har du muligheden for at få farvede badekar. Enten som fuldfarvet eller tofarvet.
Se Inspiration

Rådgivning

44 52 45 24

Personlig rådgivning alle hverdage fra 08:00-16:00

kataloger
Se vores kataloger og bliv inspireret
Nyhedsbrev

DESIGN nyheder, trends og messer

Få nyheder og tilbud tilsendt direkte i din mailboks.